MICHEL VAN DAMME - CHRISTIAN VAN DAMME - SOPHIE DELAERE, Geassocieerde notarissen te Sint-Andries (Brugge)

 

MICHEL VAN DAMME - CHRISTIAN VAN DAMME - SOPHIE DELAERE

Geassocieerde notarissen te Sint-Andries (Brugge)

Conflict... Heb je al gedacht aan bemiddeling?

3 januari 2023

In conflictsituaties kan het moeilijk zijn om er alleen aan uit te geraken. Vooral als niemand water bij de wijn wil doen. Veel mensen denken dat naar de rechter stappen de enige oplossing is. Dat is zeker niet altijd waar. Bemiddeling kan een uitweg bieden voor mensen die het onderliggend probleem echt wil aanpakken.

Sommige notarissen en notariële juristen hebben een bijzondere opleiding gevolgd en zijn benoemd tot “erkend bemiddelaar”. Een notariële bemiddelaar zal steeds een concreet juridisch advies combineren met een aandachtig oor voor de vastgelopen communicatie tussen de mensen. Hij zal het gesprek faciliteren om de dialoog en het vertrouwen te herstellen.

Wil je hier meer informatie over? Bekijk onze brochure over bemiddeling.

Bron: Fednot

 
 

Data Protection Officer

Het kantoor heeft een data protection officer aangeduid om de bescherming van de persoonsgegevens die zij verwerkt te garanderen. Elke aanvraag omtrent de bescherming van de persoonsgegevens van het kantoor alsook elke aanvraag in verband met de uitoefening van de rechten van de betrokkenen kan gericht worden aan privacy@belnot.be .